ma: január 27.
Angelika napja van
felhasználó név:*
jelszó:*
felhasználó létrehozása
elfelejtett jelszó
Reggel azt mondod: Bárcsak estve volna! estve pedig azt mondod: Bárcsak reggel volna! - a te szívednek rettegései miatt, a melylyel rettegsz, és a te szemeidnek látása miatt, a melyet látsz.

5Móz 28,67
Földhivatalok
Elfelejtette jelszavát?
Jelszó:
Amennyiben az Ön adatlapjáról kér jelszót, a rendszer elküldi az adatlapon található e-mailcímre. A visszaélések elkerülése miatt a jelszókérő ip címét tároljuk.
Itt tud szavazni, amennyiben Önnek szimpatikus a szakember.
Eddig 2 szavazatot kapott.
ADATLAP
Név:Sándor Viktória
Felhasználónév:sandor.viktoria
E-mail cím:[email protected]
Tevékenységi kör:közvetítő
Földrajzi terület:Budapest, és környéke
Megye: Budapest 12 ker
Cím:1126. Bp. Orbánhegyi út 14
Levelezési cím:1163. Budapest, Sashalmi sétány 26
Telefon, fax, mobil:06209380490
Nyelvek:angol
Cég:@ E-Business Holding Kft
Logó:
Skype cím: oroszlankacsa üzenet küldése
Saját honlap:http://www.e-bh.hu
Blog:friss blogbejegyzések
Bemutatkozás:
Cégünk 2001-es alapítása óta mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítja tudásbázisát, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsa szolgáltatásait. Célunk nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését., Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítjük ügyfeleink "egykapus ügyintézését"! Aki nálunk teszi le a voksát, akár eladóként /bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesítve a többcsatornás megoldásoktól. Cégünk munkatársai elkötelezett hívei a fenntartható fejlődésnek, zöld technológiáknak, a klasszikus szénhidrogén alapú fűtésrendszerek alternatív energiával történő kiváltásának. E szemléletmód terjesztése vállaltunk új küldetése és egyben kihívás egy még nem létező ingatlanpiaci szegmens kialakítására. A People Home Modell - az Emberi Otthon Modell márkanév felépítésén bábáskodunk olyan Passzívházakat tervező és kivitelező cég együttműködésével (PHM KFT), akik már bizonyítottan és a Darmstadti Passzívház minősítő intézet pecsétjével ellátott ingatlanokkal büszkélkedhetnek. A felépített és általunk új piaci szereplőként a köztudatba kerülő ingatlanokban az emberek hosszútávon, évtizedekben mérten élhetőbb, energiafelhasználás tekintetében a nullához közeli szintű házakban tölthetik el mindennapjaikat. Az épület üzemelése során nem bocsájt ki káros anyagot, nem használ fosszilis energiát és nagyrészt újrahasznosított alapanyagok beépítésével készül el. Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több vásárló figyelmét irányítsuk az alternatív energiák felhasználásával üzemelő épületek felé, tájékoztassuk őket azok működéséről, előnyéről, és meggyőzően érveljünk a jövőbeni értékállóság kapcsán is. Az ingatlan értéke a fosszilis energiahordozóktól való függetlensége, valamint az éghajlatváltozás miatt folyamatosan nő. Mivel 2020-tól Magyarországon is csak zéró energiafelhasználású új építésű épületet szabad építeni, ezért törekvésünk messzemenőkig megfelel a kor és a jövő követelményeinek! Az általunk ajánlott technológia váltás pedig az emberi élet záloga saját múltunk boldog kék bolygóján, a környezetünk, gyermekeink zöldebb jövője érdekében.
Egyéb információk:
Névjegyzék
kiállításának helye:
Budapest V.
Névjegyzék
regisztrációs száma:
03881/2003
Közvetítői alapképzés:
További ingatlanos végzettségek:
Szakmai vagy
szakmához közeli tagság:
MIÉSZ-től megkapott azonosító matrica sorszámai, melyet felhasználhat
dokumentumok egyedi azonosításához:
 
Jelentkezések:
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
Nincs hozzászólás.
Archivum

| ha hibát, félreérthető dolgot talál a portálon klikk ide |
jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

 • Kérdezd meg az ügyvédünket!
  írta: Anonimus
  07.17 20:59
 • Nyári szabadság az ingatlanpiacon + parlagfű allergia ellenes me
  írta: Szántó Zsuzsanna
  06.04 18:36
 • Nyári szabadság az ingatlanpiacon + parlagfű allergia ellenes me
  írta: Makkainé Hoksza Éva
  06.04 11:14
 • Az a nyerö, aki nagyobbat hazudik?
  írta: Oláh Emese
  06.02 09:32
 • Válasz: ingatlanpanasz
  írta: Békési Béla
  05.02 23:19

 • Szerinted mennyire fontos az energiatanúsítás?

  Nagyon fontos, hogy energiakímélő megoldásokat találjunk, ebben segítség a tanúsítás
  Jó, ha van, de nem annyira lényeges
  Ha van van, ha nincs nincs...
  nem tartom lényegesnek
  Ez felesleges sarc!